Slibning af nøgleblade.

Vi råder over flere nøgleskære maskiner.

Både en "gammeldags" type, der kan kopiere manuelt ved vertikal slebne nøgler. Det betyder vi kan slibe de fleste ældre nøgletyper. 

Vi har også fuldautomatiske CNC styrede maskiner, der tilsluttet en computer eller en pda, de kan både aflæse nøgleblade, men også slibe nøgleblade efter kode.

Så har man nøglekoden til sin bil, kan vi sikkert slibe en ny nøgle ud fra den. I enkelte tilfælde kan vi endda også slibe nøglebladet efter et billede.

 

 

Kodning eller kopiering af startspærre.

De fleste biler produceret efter 1997 er udstyret med startspærre, hvilket betyder de enten har en løs chip indbygget i nøglen, eller at den er bygget sammen med fjernbetjeningen til bilen. 

Startspærren gør at bilen ikke kan startes uden den korrekte nøgle. Disse startspærre chip kan vi også enten kopiere eller programmere til de fleste modeller. 

 

Keramisk chip

Glas chip

Elektronisk indbygget

 

Kontakt os gerne for at høre om vi evt. kan klare en nøgle til din bil.
 
Send os gerne et billede af nøglen, samt hvilken årgang og model bilen er på mail eller SMS så vi kan se om det er en reparation vi kan udføre. 

SMS på 23912272 eller e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.